Cesta

Total: 0,00 €

« Continuar comprando Finalizar pedido

Política de privacitat

Protecció de Dades Personals

En virtut de la normativa sobre la Protecció de Dades de Caràcter Personal, el fem coneixedor que les seves dades personals, que poden estar en aquesta comunicació, estan incorporades en un fitxer denominat “Contactes” responsabilitat del Consell Comarcal del Solsonès, NIF P7500009A.

La finalitat d’aquest fitxer és gestionar la seva petició. Aquestes dades no seran transmeses a terceres persones i seran conservades sempre que sigui imprescindible o legítim per la finalitat que es van captar.

Si desitja exercir els drets d’accés, rectificació o supressió, la limitació del tractament o oposar-se, així com el dret a la portabilitat de les dades, pot dirigir-se a : C. Dominics, 12 (Pl. Consell Comarcal) – 25280 Solsona o bé enviar un correu electrònic a turisme@turismesolsones.com.

S’informa que també pot presentar una reclamació, si així ho considera, davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades o bé posar-se en contacte amb el Delegat de Protecció de Dades a dpd@elsolsones.cat

DONAR-SE BAIXA DE LA LLISTA DE CORREU.

Si vostè no desitja rebre més informació sobre els nostres serveis, pot donar-se de baixa a la següent adreça de correu electrònic: turisme@turismesolsones.com

Avís sobre la confidencialitat de les comunicacions.

El contingut d’aquest correu electrònic i dels seus annexes  és estrictament confidencial. En el cas de que vostè no sigui el destinatari i hagi rebut aquest missatge per equivocació, agrairíem que ho comuniqués al remitent, sense difondre, emmagatzemar o copiar el seu contingut.

Oficina de Turisme del Solsonès
Ctra. de Bassella, 1
25280 Solsona
Tel. 973 48 23 10