Cistell

Total: 0,00 €

« Continua comprant Finalitza comanda

Lídia Papió

Casa Angrill

Lídia Papió

https://maps.app.goo.gl/YX9j5zu7439g3q4h6La pianista reusenca Lídia Papió ens proposa una nova experiència: Banys de música a la natura. Es tracta d'un concert molt especial que es realitza sempre en un espai natural on el públic se sentirà acollit per la natura i submergit en un món sonor ple de matisos i colors.

Un concert poc comú on trobem un piano al mig d'un entorn únic on el públic es pot relaxar i desconnectar del món exterior per connectar amb un mateix. A través de les peces de creació pròpia, Lídia Papió ens farà viatjar deixant que les emocions aflorin a la superfície i donant pas a un estat de relaxació i calma en harmonia amb l'entorn natural. 

Després d'una carrera com a músic clàssic, comença a crear música pròpia. Ha gravat dos àlbums "Endins" i "Llum d'hivern" així com diferents vídeos artístics que podeu trobar al seu canal de YouTube.

Dia: 7 d'octubre de 2023
Hora: a les 20 h
Lloc: Casa Angrill (Lladurs)
Es disposa d'una zona d'aparcament

Preu: 12 euros

*L'entrada inclou una copa de vi natural d'Elairevins i una tapa de formatges de Rotxés
**Es sortejaran dos massatges i una estada a Casa Angrill per a dues persones a totes aquelles persones que assisteixin a dos concert del cicle Solpost

1. Escull el dia

2. Escull l'hora

3. Escull la tarifa

Entrades per al Dissabte 07 Octubre 2023 a les 20.00 h

Completa la teva visita
per al Dissabte 07 Octubre 2023

Aquestes són altres activitats que pots reservar per a completar la teva visita per aquest dia.

Oficina de Turisme del Solsonès
Ctra. de Bassella, 1
25280 Solsona
Tel. 973 48 23 10