Cistell

Total: 0,00 €

« Continua comprant Finalitza comanda

Carlos Monfort i Martí Hosta

Casa Angrill

Carlos Monfort i Martí Hosta

KUIKATLAUILI és un duet format per Carlos Montfort i martí Hosta el qual no busca res més que poder guadir de la música de la manera que millor saben: jugant i improvisant a través dels sons i de la creació de loops en directe. 

Percussió, guitarra, violí i baix conviuen en harmonia sense cap ésser el protagonista més que la música i les ganes de compartir-la.

Carlos Montfort és compositor, productor i multiinstrumentalista, egressat del Conservatori del Liceu a Barcelona i de Berklee College of Music a Boston, en totes dues amb beques com a alumne destacat. Ha estat productor musical dels darrers treballs de Momi Maiga, Lidia Pujol, Blaumut, Clementina o el seu projecte en solitari Montfort, entre d'altres. Ha compost la música per al llargmetratge “El conte de les dues ribes” del director Jesús Armesto, els documentals “Ni oblit ni perdó” de Jordi Boquet, la música per als curtmetratges “Tel” de Marc Giralt i “Soul mates” de Simon James i és el compositor de la música del videojoc Delicious World de la companyia Game House.

Dia: 14 d'octubre de 2023
Hora: a les 19.30 h
LLoc: Casa Angrill (Lladurs)
Es disposa d'una zona d'aparcament

Preu: 12 euros

*L'entrada inclou una copa de vi natural d'Elairevins i una tapa de formatges de Rotxés
**Es sortejaran dos massatges i una estada a Casa Angrill per a dues persones a totes aquelles persones que assisteixin a dos concert del cicle Solpost

 

1. Escull el dia

2. Escull l'hora

3. Escull la tarifa

Entrades per al Dissabte 14 Octubre 2023 a les 19.30 h

Completa la teva visita
per al Dissabte 14 Octubre 2023

Aquestes són altres activitats que pots reservar per a completar la teva visita per aquest dia.

Oficina de Turisme del Solsonès
Ctra. de Bassella, 1
25280 Solsona
Tel. 973 48 23 10